015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Citytrips

Weekendjes weg en vakanties dichtbij

U heeft behoefte aan een weekendje weg met het hele gezin? Even genieten? School en werk vergeten? U wilt de onderlinge band versterken door samen te zwemmen en te barbecueën? U wilt een verjaardag vieren? Boek een leuk weekend uit bij Het Reishuis.

Kom langs in ons reiskantoor te Mechelen/Antwerpen en ontdek zo snel waar u heen kunt!

Een weekendje weg is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen. Klap je laptop dicht, pak je favoriete boek in en trek er op uit. Al zal je bij Het Reishuis tijdens een weekend weg niet veel aan lezen toekomen. Heuse wereldsteden met beroemde bezienswaardigheden liggen aan je voeten. Wist je dat je een Last Minute weekend weg maandag kunt boeken en vrijdag al op de plek van bestemming kunt zijn? En wat nu zo fijn is, is het feit dat een Last Minute korte vakantie vaak goedkoper is dan wanneer je vakantie vroeg boekt? Gun jezelf die korte break en zet de koffer maar vast klaar.

 

4 redenen om je citytrip bij Het Reishuis te boeken

  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing
  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Uw reis wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Ons aanbod

Europese steden zijn geliefde bestemmingen voor een Last Minute weekendje weg. Binnen een paar uur vliegen sta je al in sfeervolle steden als Barcelona, Rome en Athene. Kies je voor een stedentrip naar Londen of Parijs? Dan kun je de auto pakken of kiezen voor een treinreis. Eenmaal aangekomen in de stad van je keuze is het een goed idee om eerst de koffer naar het comfortabele hotel te brengen.

Ook in eigen land of onze buurlanden zijn er genoeg indrukwekkende plekken die je tijdens een Last Minute weekend weg kunt ontdekken. Wat dacht je van een korte break in Nederland op Waddeneilanden als Terschelling en Vlieland? Op de brede Noordzeestranden kan je heerlijk uitwaaien. 

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor u!

Strandvakanties

Cruises

Jongerenvakanties

Familievakanties

Citytrips