015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Familievakanties

Het Reishuis»Reisformules»Familievakanties

Familievakanties? Er is voor ieder wat wils!

Het is niet altijd simpel een vakantie te vinden waarbij je hele gezin zich goed voelt. Zowel jij, je partner als de kinderen moeten zich amuseren. Het Reishuis heeft voor ieder wat wils, voor de kleine én de grote gezinnetjes. Er staan een tal van familievakanties in de kijker voor jullie!

Zo kunnen jullie tijdens de schoolvakanties samen op reis vertrekken naar tal van vakantiebestemmingen. Daarnaast hebben we voor jou ook een selectie gemaakt van onze leukste All Inclusive hotels met extra waterpret voor de kinderen én een selectie aan hotels voor actieve vakantiegangers.

De echte familievakanties zijn afgestemd op jouw gezin en jouw vakantiewensen. Een kindvriendelijke accommodatie, ruime familiekamers of stacaravans, maar ook speciale kinderkorting en leuke familie-activiteiten. Het Reishuis is al 10 jaar lang specialist op het gebied van familievakanties en heeft voor elk wat wils.

Ga je op familievakantie? Zorg dan ook voor voldoende afleiding onderweg voor kleine kinderen. Boekje, spelletje, dan vliegt de (reis)tijd voorbij! Controleer de technische staat van je auto voor aanvang van de vakantie. Laat je inspireren door onze familievakanties.

4 redenen om je familievakantie bij Het Reishuis te boeken

  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing
  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Jouw reis wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Familievakanties in de kijker

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor jou!

Strandvakanties

Rondreizen

Roadtrips

Groepsreizen

Citytrips

Familievakanties

Autovakanties

Cruises

Jeugdvakanties

Reizen op maat

Proceed Booking