015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Roadtrips

Ervaar ultieme vrijheid!

Kies je voor een roadtrip, dan kies je gegarandeerd voor avontuur en vrijheid! Je reist op eigen tempo en stopt waar en wanneer je wil.

Roadtrippen binnen Europa, of toch liever de USA, Canada of Zuid-Afrika…? We werken samen met jou een leuk programma uit en wij zorgen voor je vervoer, accommodaties en eventuele uitstappen, zodat je zorgeloos kan genieten van een welverdiende vakantie. Of je nu op zoek bent naar authenticiteit, belevenissen buiten de platgetreden paden of gewoon naar momenten om samen van te genieten als koppel of met het hele gezin.

Comfortabel vervoer is een must voor een geslaagde roadtrip. Heb je liefst een huurwagen of reis je liever met een camper? Wij bekijken graag de verschillende mogelijkheden voor jouw route en reisperiode.

Ook op vlak van accommodatie kies je gewoon zelf, verblijf je liever in budget, comfort of luxehotels? Of toch liever een authentieke overnachting? Geef ons je wensen door en wij houden hier rekening mee! Boek je liever een nachtje geen logement zodat je zelf een camping kan vastleggen? Ook dat is mogelijk.

Inspiratie nodig? Op onze website kan je een greep uit ons aanbod terugvinden, maar aangezien iedereen andere wensen heeft, werken we ook volledig op maat. Wij zijn pas tevreden al jij dit bent!

4 redenen om je roadtrip bij Het Reishuis te boeken

  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing
  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Je reis wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Roadtrips in de kijker

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor jou!

Strandvakanties

Rondreizen

Roadtrips

Groepsreizen

Citytrips

Familievakanties

Autovakanties

Cruises

Jeugdvakanties

Reizen op maat