015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Strandvakanties

Het Reishuis»Reisformules»Strandvakanties

Lekker languit op het strand, zalig!

Wie wil er nu niet op vakantie naar een paradijselijk strand? Maar de juiste strandvakantie kiezen, is vaak moeilijker dan gedacht. Gelukkig helpen wij je graag op weg naar de ideale zonvakantie. Kies jij voor een strandvakantie dichtbij of ga je eerder op zoek naar exotischere oorden? Ben jij een sportieve vakantieganger of lig jij liever languit op het strand? En wat dacht je van een vitamine D shot in de winter? Het Reishuis heeft een ruim assortiment aan strandvakanties.

Als exclusief verdeler van Corendon kan u bij ons op ieder gewenst tijdstip snel en doeltreffend online boeken. Ons aanbod is verrassend, volledig & voordelig. Zit je toch met wat vragen bij je boeking? Aarzel dan niet en kom zeker eens langs in één van onze kantoren in Mechelen / Antwerpen! Wij helpen je bij je keuze en kunnen uw reis meteen in ons reserveringssysteem boeken. Als een gewenste vertrekdatum of reisduur niet (meer) beschikbaar is, dan kunnen we in het systeem direct een alternatieve vertrekdatum of een alternatieve reisduur voor waarop uw reis wel beschikbaar/boekbaar is.

Buiten dat we de beste stranden uitlichten, geven we ook aanvullende informatie voor jouw strandvakantie. In welke stad je bijvoorbeeld aan het goede adres bent voor een dagje shoppen of cultuur en waar je het lekkerst kunt eten. En mocht je stad én strand willen combineren; we hebben ook aandacht voor de leukste stadsstranden!

Onze missie is om u en uw reisgezelschap de beste vakantie te bieden tegen de beste prijs.

4 redenen om je strandvakantie bij Het Reishuis te boeken

  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Jouw reis wordt geheel afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service
  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing

Ons aanbod

Grote kans dat jouw gedachten meteen afdwalen naar Zuid-Europese landen als Turkije, Griekenland, Portugal, Spanje en Italië. Terecht! Honderden stranden vind je verspreidt over deze landen. Honderden stranden waar je onmogelijk uit kunt kiezen zonder dat je er bent geweest. We nemen daarom regelmatig de Europese (eiland)bestemmingen onder een loep.

Maar we blijven niet binnen de Europese grenzen. Ook landen als Thailand, Dubai, Indonesië (Bali is superhot!), Curaçao, Aruba en Egypte komen aan bod. Want hoewel je er wat verder voor moet vliegen, kennen deze landen wel een tropischer klimaat. Ideaal voor een geslaagde zonvakantie!

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor jou!

Strandvakanties

Rondreizen

Roadtrips

Groepsreizen

Citytrips

Familievakanties

Autovakanties

Cruises

Jeugdvakanties

Reizen op maat

Proceed Booking