Mexico

Mexico

Bienvenidos!

Mexico
Mexico
Mexico
Mexico
Mexico
Mexico

Top 3 excursies in Mexico

Bezoek een Agave plantage
Bezoek een Agave plantage

Verken de velden waar de iconische agaveplant groeit. Leer van lokale experts over de teelt en het oogsten van deze bijzondere plant. Laat je smaakpapillen verwennen tijdens een proeverij van tequila en mezcal. Ontdek de subtiele verschillen tussen de verschillende soorten en leer hoe je hun unieke smaken kunt herkennen. Duik dieper in het proces van tequila- en mezcalproductie tijdens een bezoek aan een lokale distilleerderij. Zie hoe deze dranken worden gemaakt en leer over de eeuwenoude ambachtelijke tradities die hieraan ten grondslag liggen.

Zonsopgang bij de Piramide van de Zon
Zonsopgang bij de Piramide van de Zon

Begin je dag met een vroege ontdekkingstocht naar de legendarische Piramide van de Zon, sta versteld van de majestueuze omvang terwijl je de uitdagende klim naar de top maakt, verwelkom de ochtendzon die langzaam opkomt over de uitgestrekte ruïnes van Teotihuacán en laat je meevoeren door de mysterieuze energie van deze eeuwenoude site tijdens dit onvergetelijke ochtendavontuur.

Santa Muerte: Mystiek avontuur in Mexico-Stad
Santa Muerte: Mystiek avontuur in Mexico-Stad

Betreed de mysterieuze wereld van Santa Muerte tijdens een spannende excursie in Mexico-Stad! Ga op ontdekkingsreis naar kleurrijke heiligdommen, luister naar de verhalen van gepassioneerde devotees en sluit de dag af met een intrigerende ceremonie waarbij je de kracht en magie van de Heilige Dood zelf kunt voelen. Een onvergetelijk avontuur dat je diep zal raken en je kennis zal laten maken met de mystiek van Mexico's rijke spirituele erfgoed.