015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Huurwagens

Het Reishuis»Huurwagens

Huurwagens

Of je nu een rondreis door Amerika gaat maken, de westkust van Portugal gaat ontdekken of relaxen op Ibiza, een huurwagen maakt elke vakantie compleet!

Bij Het Reishuis werken we als geprefereerde partner steeds met Sunny Cars.

Bij Sunny Cars huur je 100% all-in. Je reserveert je huurwagen voor een heldere prijs en van tevoren is alles betaald. Geen gedoe en onverwachte kosten ter plaatse. Word je daar toch een extra verzekering aangeboden, kun je gewoon nee zeggen.

Vijf redenen om een auto te huren.
  • Voor een gevoel van vrijheid en flexibiliteit.
  • Om op plekken te komen waar je anders niet komt.
  • Een huurwagen is de snelste weg van A naar B.
  • Geen gedoe met transfers, openbaar vervoer of dure taxiritjes.
  • Vaak voordeliger dan een excursie boeken.
Wij regelen de autohuur van A tot Z.

Met een huurwagen van Sunny Cars rijd je pas echt zorgeloos tijdens je vakantie. Verborgen kosten houden wij niet van, daarom is de prijs super transparant en is werkelijk alles inbegrepen. Zo weet jij vooraf precies waar je aan toe bent en is er bij het ophalen van de huurwagen geen gedoe over extra toeslagen of verzekeringen. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers. Ontdek ook de zonnige kant van autohuur!

All-inclusive autohuur.

Echt alles wat je nodig hebt is inbegrepen bij onze all-in autohuurformule. Ongelimiteerde kilometers en een eerlijke tankregeling? Check. Een WA-verzekering van minimaal €10miljoen, een schadeverzekering en diefstalverzekering? Ook standaard geregeld. Zelfs de sleepkosten zijn bij Sunny Cars gedekt. Bij schade of diefstal schiet je ter plaatse het eigen risico voor, dit betalen ze na thuiskomst in de zesde versnelling aan je terug. Net als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurwagen. Dus parkeer je zorgen, want all-in is ook écht all-in!

On Your Way

Sunny Cars brengt geregeld het inspiratiemagazine ‘On Your Way’ uit. In het magazine vind je niet alleen autohuurtips, uitleg over het all-in product en aanvullende services maar ook reisinspiratie en bestemmingstips! Neem zeker eens een kijkje.

Editie #3

Editie #2

Editie #1

Sunny Guides

Ga je binnenkort op pad met een Sunny huurwagen? Top! Om alvast in de stemming te komen én goed voorbereid te zijn heeft Sunny Cars voor een aantal populaire bestemmingen Sunny Guides. Deze zitten vol tips & tricks rondom autohuur. Zo ben je gelijk op de hoogte van belangrijke autohuurregels en kan je zorgeloos op pad! Up to a Sunny experience!

Griekenland

Zuid-Afrika

Proceed Booking