015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Griekenland zonder reisbeperkingen

Het Reishuis»Nieuws»Griekenland zonder reisbeperkingen

Kalimera!

Wij hebben fan-tas-tisch nieuws voor u vanuit het mooie Griekenland!

De Griekse overheid besliste namelijk dat vanaf 1 juni a.s. ALLE reisbeperkingen opgeheven worden.

Dit wil zeggen:
GEEN testverplichting – GEEN vaccinatievereisten – GEEN Covid-Safe-Ticket – GEEN mondmaskers!

Volgende maand worden de inreisbeperkingen voor alle reizigers naar Griekenland opgeheven, een stimulans voor de zomer. De versoepeling van de beperkingen in verband met Covid komt er omdat het land zich voorbereidt op het hoogseizoen wanneer een recordaantal toeristen wordt verwacht.

Minister van Volksgezondheid Thanos Plevris kondigde aan dat de beperkingen zullen worden opgeheven. Dit geldt voor reizigers uit EU- en niet-EU-landen, en voor gevaccineerde en niet-gevaccineerde reizigers. Reizigers hoeven vanaf 2 mei niet langer een bewijs van een volledige vaccinatie of een negatieve Covid-test te laten zien om Griekenland binnen te komen.

Het verplichte gebruik van mondmaskers zal vanaf 1 juni niet langer vereist zijn en mensen zullen bij het betreden van plaatsen geen Covid-pasje als bewijs van vaccinatie hoeven voor te leggen.

De minister kondigde ook aan dat de beperkingen op de bezettingsgraad in restaurants, winkels en sportzalen worden versoepeld tot 31 augustus, wanneer alle maatregelen opnieuw zullen worden bekeken.

Bron : Trav Magazine – door Jan Peeters – 13/04/2022We kunnen dus EINDELIJK weer echt ten volle genieten van al die pracht die de eilanden en het vasteland te bieden hebben. Let’s travel like it’s 2019! 🙂

Een kleinschalig charme-hotelletje in kamer en ontbijt, gelegen in een minder toeristisch plaatsje waar de tijd bleef stilstaan en je echt even kan ‘onthaasten’ met een heerlijk boek in dat schilderachtige baaitje?

Of laat u zich liever écht in de watten leggen in één van onze luxe resorts zoals bijvoorbeeld de Grecotel hotels? U verblijft in hotels waar elk detail klopt! De maaltijden zijn geen maaltijden, maar ervaringen. De service doet u geloven dat u een Hollywood-celebrity bent. De ligging en setting van deze hotels zullen het hart van zelfs de meest kritische reiziger stelen.

Vraag ernaar via info@hetreishuis.be, telefonisch op 015/690.900 of kom gerust langs in onze kantoren tijdens onze openingsuren.
 

Van kleinschalig tot exclusief. Van totale rust tot island hoppen en verkennen. Griekenland heeft écht voor elk wat wils!

Het Reishuis werkt voor deze prachtige en veelzijdige bestemming dan ook samen met een aantal kritisch geselecteerde, kwalitatieve partners. Wat uw reisdroom ook is, wij kunnen op deze manier -samen met u- de perfecte vakantie voor u uitwerken! Bekijk hieronder het aanbod van onze partners :

Neem een kijkje op de website.
Neem een kijkje op de website. Bekijk de brochure online.
Neem een kijkje op de website. Bekijk de brochure online.

 

Tip van uw reisagent: Wees snel! Europa is erg populair. De beschikbaarheden nemen af en de prijzen stijgen bijzonder snel!