015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Nieuwe labels bij Corendon: ‘Charming’ en ‘Trendy’

Het Reishuis»Nieuws»Nieuwe labels bij Corendon: ‘Charming’ en ‘Trendy’

Corendon heeft twee nieuwe labels gelanceerd om de zoektocht naar het ideale verblijf nog makkelijker te maken! Charming & Trendy. Zij zien namelijk een grote stijging in de vraag naar kleinschalige accommodaties.

“We zien dat de Belgen weer massaal op vakantie willen, want het gaat heel goed met de zomerboekingen. De boekingen voor zomer 2023 liggen momenteel weer op het niveau van 2019. Er is nu nog volop keuze in ons aanbod en met de toevoeging van de twee nieuwe labels is het een stuk gemakkelijker om de kleinere en trendy accommodaties binnen ons aanbod te vinden.” – Atilay Uslu, oprichter van Corendon.

Onvergetelijke vakantie in de charming hotels

 

 

 

 

 

Kleinschalig, charmant, gastvrij en bijzonder sfeervol; zo kunt u onze hotels en appartementen voorzien van het Charming label het best omschrijven. Deze door ons met zorg geselecteerde authentieke accommodaties bieden een uitstekend serviceniveau en liggen vaak op bijzondere locaties, weg van alle drukte. In deze intieme resorts zijn gastvrijheid en persoonlijke service altijd aanwezig en geniet u in alle privacy van rust, ruimte en een ontspannen verblijf. Een unieke charme vakantie naar de zon boekt u óók gewoon bij Corendon.

 

Hip & Happening: vakantie vieren in een trendy design hotel

 

 

 

 

 

Laat u verrassen en inspireren door onze speciale selectie trendy hotels met een moderne, stijlvolle inrichting, eigentijdse uitstraling en/of uniek interieur. Tijdens een verblijf geniet u uiteraard van alle comfort en persoonlijke service die u van een trendy hotel mag verwachten. Met een ideale ligging middenin of vlakbij het trendy uitgaansleven en het strand wordt uw vakantie een feest. Een trendy vakantie naar de zon boekt u óók gewoon bij Corendon.


De twee labels zijn terug te vinden op onze website via :

https://shop.corendon.be/vakanties/charming en https://shop.corendon.be/vakanties/trendy 
Uiteraard kan u ook bij ons op kantoor, per e-mail of telefonisch terecht om deze accommodaties te bekijken en reserveren.

 

Meer info?

Neem gerust contact met ons op of spring eens binnen in onze reiskantoren te Antwerpen of Mechelen.