015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Wees er snel bij, de huurwagens gaan hard!

Het Reishuis»Nieuws»Wees er snel bij, de huurwagens gaan hard!

Wees er snel bij, de huurwagens gaan hard!

De zomervakantie komt steeds dichterbij en de plannen worden al gemaakt. Gaat jouw vakantie naar één van de topbestemmingen? Denk aan Spanje, Portugal, Italië, Griekenland, en ga zo maar door…, probeer dan snel te schakelen wat betreft de huurwagen!

Door de coronacrisis is er wereldwijd een tekort aan huurwagens, vooral op deze bestemmingen. Ons advies luidt dan ook: wil je zeker zijn van een huurwagen tijdens je vakantie? Wacht dan zeker niet met reserveren, maar maak de reservering van zodra de vakantieplannen gekend zijn.

Ook het opvragen van offertes om later te beslissen wordt momenteel afgeraden, vanwege de continu veranderende tarieven. We willen je immers niet teleur stellen!

Om het maken van een reservering zo makkelijk mogelijk te maken voegt onze partner Sunny Cars t.e.m. 31 december 2022 haar Flexservice gratis toe aan elke reservering. Dankzij de Flexservice kan tot kort voor huuraanvang, zonder kosten -en belangrijker: zonder het specificeren van de reden- geannuleerd worden. Na de reservering zit u dus in principe nergens aan vast en is er maximale flexibiliteit!

 

Sla de wachtrij over met de Fastlane

Ga je op vakantie met kids? Of heb je gewoon geen zin om het risico te lopen dat je tijdens een drukke vakantieperiode in een lange wachtrij terechtkomt?
Wees dan slim en kies ervoor om de Fastlane aan de reservering toe te laten voegen. Zo ben je snel op weg én omdat de Fastlane service altijd gecombineerd is met de Online Check-in service gaat alles extra snel! Het huurcontract ligt al ingevuld klaar op het moment dat de huurwagen wordt opgehaald. Zo ben je niet alleen sneller aan de beurt, maar ook zo weg bij de balie. Alleen nog even het contract doorlezen, tekenen en gaan!

 

Wist je dat…

Je het eigen risico van Sunny Cars terugkrijgt? Mocht er schade aan de huurwagen ontstaan, scheelt dat behoorlijk wat kosten. Bij thuiskomst is het betaalde eigen risico eenvoudig te declareren via het online schadeformulier / uw reisagent. Sunny Cars betaalt het volledige bedrag in zesde versnelling terug. Mits er is voldaan aan de voorwaarden uiteraard! Goed geregeld dus!

Meer weten?

 

Reservering op aanvraag

Reserveer je een wagen met status ‘op aanvraag’, dan betekent dit dat wij de beschikbaarheid moeten opvragen bij de lokale partner. Vaak is dit het geval bij een lastminute aanvraag, maar ook als er bijvoorbeeld een automaat of SUV wordt aangevraagd moeten wij dit eerst checken voordat de huurauto akkoord komt. Zodra wij iets weten, hoor je het direct!

 

Wenst u een huurwagen te reserveren? Kom gerust langs op onze kantoren, bel ons op 015/690.900 of mail ons op info@hetreishuis.be