015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Avontuurlijke reizen

Het Reishuis»Reisformules»Avontuurlijke reizen

Ga niet naar een bestemming. Belééf ze!

Je kan naar een reisbestemming gaan. Of je kan ze ook echt ervaren. De dingen die je doet máken je reis. Maar hoe kies je de juiste activiteit bij de juiste plek? En vooral: hoe regel je alles vanaf hier? We helpen je vanuit persoonlijke reiservaring aan díe activiteiten die je reis nog intenser maken. Zo zie je méér van een stad als je fietst dan als je erdoor wandelt. Of je vindt met zekerheid de perfecte plek voor een rafting op jouw niveau in de bergen. Kom eens langs en we matchen jouw vragen met de ervaring van onze medewerkers.

Wie kiest voor extra beleving, kiest meestal ook voor een roadtrip op maat. En dus niet voor een begeleide rondreis in groep. Je bent bewuster bezig met je rondreis en krijgt een diepere indruk van je bestemming. Je haalt het maximum uit je reis. Zo heb je dus wél het plezier om ter plekke beslissingen te nemen over een route of een stopplaats. Het frustrerende werk om alles vooraf uit te zoeken, te regelen en te reserveren? Dat schuif je gewoon door naar ons. 

Dat je de Kilimanjaro kan beklimmen wist je al. Maar hoe regel je dat praktisch? Of je wil naar het decor van Lord of the Rings. Maar wat kan je daar zoal doen? Het is zonde van je verre reis als je eens ter plekke niet de juiste dingen doet. We stellen je pakweg een bungee jump voor. Toch als je dat ziet zitten. Of misschien trotseer je liever de gigantische outback van Australië. Al eens aan een bushcamper gedacht? Maak een afspraak met onze medewerkers. Vanuit hun rijke reiservaring en goede lokale contacten stellen ze jou de beste doe-activiteiten op jouw maat voor.

4 redenen om je avontuurlijke reis bij Het Reishuis te boeken

  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing
  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Uw reis wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Ons aanbod

Je houdt van een beetje actie en spanning in jouw leven en niet alleen in het dagelijks leven, maar ook op vakantie. Dan is wellicht een avontuurlijke reis echt iets voor jou. Ontdek hier de mooiste avontuurlijke reizen.

De avontuurlijke reizen van onze partners, brengen je overal, waar ook ter wereld. Er zijn meer avontuurlijke reizen denkbaar dan je in je hele leven kunt maken.Ontdek bijvoorbeeld het indrukwekkende Latijns – Amerika, of trek rond door het imposante China en Tibet of ga op avontuur in Bolivia.

Ook wie wel eens wat anders wil dan het standaard aanbod heeft het voor het uitkiezen. Ongerepte natuur, uitgestrekte gebieden en op grote eenzaamheid gelegen plekken.Over de hele wereld zijn bijzondere dingen te beleven.

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor u!

Cruises

Strandvakanties

Familievakanties

Jongerenvakanties

Citytrips

Avontuurlijk