015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Citytrips

Weekendjes weg en vakanties dichtbij

Nood aan een getaway? Wilt u er even tussenuit? Beloon uzelf met een fantastische citytrip!
Een weekendje weg is de ideale manier om er even tussenuit te knijpen. Klap uw laptop dicht, pak uw favoriete boek in en trek er op uit. Al zal u bij Het Reishuis tijdens een weekend weg, niet veel aan lezen toekomen. Heuse wereldsteden met beroemde bezienswaardigheden liggen aan uw voeten.

Boek maandag uw citytrip en wees vrijdag al op bestemming! Wat is er zo leuk aan last minutes? Deze zijn vaak goedkoper is dan wanneer u vakantie vroeg boekt. Gun uzelf die korte break en zet de koffer maar vast klaar.

Kom langs in ons reiskantoor te Mechelen/Antwerpen en ontdek snel wat uw volgende citytrip is!

4 redenen om je citytrip bij Het Reishuis te boeken

  • Prijs/kwaliteit zoeken we steeds de beste oplossing
  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Uw reis wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Ons aanbod

Europese steden zijn geliefde bestemmingen voor een last minute citytrip. Binnen een paar uur vliegen sta je al in sfeervolle steden als Barcelona, Rome en Athene. Kies je voor een stedentrip naar Londen of Parijs? Dan kun je de auto pakken of kiezen voor een treinreis. Eenmaal aangekomen in de stad van je keuze is het een goed idee om eerst de koffer naar het comfortabele hotel te brengen.

Ook in eigen land of onze buurlanden zijn er genoeg indrukwekkende plekken die je tijdens een last minute weekend weg kunt ontdekken. Wat dacht je van een korte break in Nederland op Waddeneilanden als Terschelling en Vlieland? Op de brede Noordzeestranden kan je heerlijk uitwaaien. 

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor u!

Strandvakanties

Cruises

Jongerenvakanties

Familievakanties

Citytrips