015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Familievakanties

Het Reishuis»Reisformules»Familievakanties

Voor ieder wat wils!

Het is niet altijd simpel een vakantie te vinden waarbij je hele gezin zich goed voelt. Zowel jij, je partner als de kinderen moeten zich amuseren. Het Reishuis heeft voor ieder wat wils, voor de kleine én de grote gezinnetjes.

Zo kunnen jullie tijdens de schoolvakanties samen op reis vertrekken naar tal van vakantiebestemmingen. Daarnaast hebben we voor jou ook een selectie gemaakt van onze leukste All Inclusive hotels met extra waterpret voor de kinderen én een selectie aan hotels voor actieve vakantiegangers.

Een echte familievakantie is afgestemd op jouw gezin en jouw vakantiewensen. Een kindvriendelijke accommodatie, ruime familiekamers of stacaravans, maar ook speciale kinderkorting en leuke familie-activiteiten. Het Reishuis is al 10 jaar lang specialist op het gebied van familievakanties en heeft voor elk wat wils.

Ga je op familievakantie? Zorg dan ook voor voldoende afleiding onderweg voor kleine kinderen. Boekje, spelletje, dan vliegt de (reis)tijd voorbij! Controleer de technische staat van je auto voor aanvang van de vakantie. Laat je inspireren door onze familievakanties.

3 redenen om je familievakantie bij Het Reishuis te boeken

  • Advies op basis van up-to-date informatie, eigen ervaring en klanten
  • Uw reis wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en voorkeuren
  • Een vast aanspreekpunt en deskundige service

Ons aanbod

Waar gaat uw volgende vakantie heen met het hele gezin? Misschien naar een super-de-luxe resort in Turkije met alle faciliteiten die kinderen kunnen wensen of juist naar een kleinschaligere accommodatie op een van de Spaanse eilanden waar u de kinderen goed in de gaten kan houden. Het Reishuis heeft voor ieder wat wils en dus ook voor u! 

De meeste accommodaties bieden een dag- en avondprogramma aan voor kinderen. Met het gezellige animatieteam kunnen de kinderen dan vaak overdag sport en water activiteiten doen en in de avond dansen op de leukste minidisco liedjes. Uw kinderen worden vermaakt en u kunt genieten van een ontspannen vakantie. Een familievakantie staat voor genieten met elkaar! Dus bekijk snel ons gehele aanbod en boek uw vakantie bij Het Reishuis.

Reisplannen? Wij hebben zeker iets voor u!

Citytrips

Strandvakanties

Cruises

Jongerenvakanties

Familievakanties