015 690 900 03 291 17 15 info@hetreishuis.be

Vliegen naar Griekenland vanuit Brussel

Het Reishuis»Nieuws»Vliegen naar Griekenland vanuit Brussel

Deze zomer met Het Reishuis vanuit Brussel naar Lesbos en Samos!

Heb je het gehad met dit koude weer en de uitzichtloze beperkingen?
Hunker je naar warme zomeravonden en lekkere Griekse Mezze? Dan is dit hét moment om werk te maken van jouw zomervakantie-plan!
Vanaf heden is het mogelijk om naar de Griekse eilanden Lesbos en Samos te vliegen vanuit Brussel, dus boek snel en tel de dagen af naar jouw Griekse zomer.

Waar wacht je nog op?

 

Samos

Gezellig wandelen door wijngaarden, valleien of langs watervallen. zonnebaden op één van de vele stranden, zwemmen in zee, winkelen in de hoofdstad Vathi of teruggaan in de tijd tijdens een bezoek aan antieke ruïnes en musea. Op het veelzijdige Samos kan het allemaal. Of je nu van natuur, ontspanning of historie houdt, er is van alles te zien en beleven.

Ontdek Samos »

Lesbos

Lesbos is het derde grootste eiland van Griekenland en is een paradijs voor wandelaars, natuur- en vogelliefhebbers. je vindt hier schilderachtige haventjes, kerken, kloosters en warmwaterbronnen. De hoofdstad van Lesbos, Mytilini heeft een historisch centrum waar je gezellig kan kuieren. Dit Griekse eiland is de ideale bestemming voor een zonvakantie, gecombineerd met cultuur en natuur.

Ontdek Lesbos »

Proceed Booking